lauantai 23. helmikuuta 2008

(Uudesti)syntynyt

Pakkohan tätä blogitusta on nyt kokeilla itsekin, kun tuli kerran oma kone (Untamo) hankittua, ja se ei muuten vielä vie aivan kaikkea aikaani...

Olen Vynne, 21-vuotias no-life biologinörtti (ja pian luultavasti myös bloginörtti). Neulominen, jonka olisi tarkoitus olla tämän blogin pääasiallisena aiheena, on kuulunut harrastuksiini vaihtelevalla aktiivisuudella siitä lähtien, kun äiti opetti minut neulomaan ollessani noin kahdekasan vuotias. Yleensä aktivoiduin neulomaan isompia projekteja aina kotikotona käydessä kun pääsin selaamaan äiskän käsityölehtiä, ja täällä opiskellessa kyllästin omat ja kanssaihmisten raajat sukilla ja säärystimillä. Mutta sitten tuli Ravelry räjäytti koko homman. En voi enää olla neulomatta, enkä myöskään tyytyä tavalliseen sukankutimeen, vaan täytyy tehdä kaikkea hienoa!

Puikoilla keikkuu tällä hetkellä aktiivisimmin pitkävartiset sormettomat hanskat DNA-palmikkokuviolla, jotka etenevät mukavasti orgaanista kemiaa lukiessa. Tenttikirjan ääressä minun on pakko neuloa, koska en muuten osaa keskittyä siihen itse asiaan. Tästä aiheutuikin ennen joulua vallinneessa tenttisumassa rasitusvamma ranteeseen ja neulonta- sekä nyrkkeilykielto. Siitä selvittiin onneksi levolla ja Mobilatilla, ja homma jatkuu :) Neulon tai virkkaan myös luennoilla, koska neule kädessä on huomattavasti pienempi todennäköisyys nukahtaa pystyyn luennon tylsyydestä tai lyhyiksi jääneistä yöunista huolimatta.

Käsitöiden rinnalla toinen rakas harrastukseni on tanssiminen - siitä blogille nimikin. Historiallisia tansseja harrastan nyt toista vuotta, ja joulun jälkeen aloitin itämaisen tanssin. Viime syksynä kävin myös irlantilaisen tanssin kurssin, joka oli valitettavan lyhyt.

Tässä blogissa tulen siis kertoilemaan käsitöistä, tanssimisesta sekä elämästä yleensä (ei elämästä, koska minulla ei sitä ole, vaan "elämä syntyi noin 3,7 miljardia vuotta sitten"-tyyppisestä elämästä). Sekä tietenkin kissoista, joita taloudesta löytyy kolme. Yksi on oma mussukka, kaksi kämppiksen.
Tällä otoksella osallistutaan kissakuvahaasteeseen 56: rento. Neiti on siinä leikkauksen jälkeen edelleen tokkurassa, niin rentona kuin touhukas pikkukissa voi olla. Ja päässä on inhottava suppilo!

Paitsi että nyt on uusi blogi syntynyt, tänään (okei, menee edellisen vuorokauden puolelle) uudestisyntyi läjä Novitan Ainoa. Siitä piti aikoinaan tulla villapaita, mutta lanka loppui vähää vaille kesken. Työ lojui sitten nurkissa hyvän aikaa, kunnes kutistuttuani päätin neuloa sen uudestaan pienemmässä koossa. Purettu kikkarainen lanka näytti vain niin rumalta ja epähoukuttelevalta, kunnes kastelin ja suoristin sen, ja nyt olen siihen aivan rakastunut. Teen siitä cleavesin kunhan ehdin.


4 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Tervetuloa mukaan haasteeseen ja onnea ihan uudelle blogille.

Iloisia kissanpäiviä ja paljon lankoja jotka eivät mene solmuun :D

Suolaaja kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin!! Täällähän on kotoisan vihreää. :)

Maria kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi ja terveiset kissallesi. Tulee niiiin hyvä mieli, kun kattoo blogiasi!

Heinis kirjoitti...

Tervetuloa blogien maailmaan! Täällä tavallisesta Neulojasta tulee Nörtti, valittavat poikani nälissään, kun äiti vain blogittaa eikä malta ruokaa laittaa.

Tahdon tuollaiset DNA-kuvioiset omiakin käsivarsiani lämmittämään! Hienot on! Onnea uudelle blogille ja tapaamisiin!