perjantai 14. maaliskuuta 2008

Talvi päätti tulla takaisin. Juuri kun aloin innostua, että siitä pääsee lopulta taas eroon. Lumentulo alkoi eilen ja on jatkunut ilmeisesti koko yön, koskapa maisema on erittäin luminen ja jouluinen. Ei hyvä. Haluan päästä testaamaan uusia ja erittäin vetävän näköisiä vihreitä saappaitani, ja niillä ei hangessa tarvota :D

Nämä ihanuudet löytyivät, kun bussia odottaessa piipahdin uuteen kenkäkauppaan - ja ulos en päässyt ennen kuin kengät olivat mukana. Ja myöhästyin tietenkin siitä bussista.

Saa nähdä mitä näiden kanssa elämisestä tulee, kun en tähän mennessä suuremmalti ole korkokenkiä käyttänyt. Mutta eikös se niin mene, että kauneutensa vuoksi on kärsittävä, ja noiden kenkien vuoksi olen kyllä valmis kärsimään ;)












Puikoilla on tällä hetkellä ahkerimmin Gudrun Johnstonin Hip in Hemp -hame, arvatkaa minkä värisenä ;) Lankana on Novitan Linnea, 100% puuvillalanka. Malli on helppo neuloa, ja hamonen pääseekin mukaan luennoille ja tenttikirjojen ääreen. Sitä on hyvä neuloa myös sillävälin kun blogger latailee kuvia tänne - että voikin olla hidasta! Mur.




Tämänviikkoisen kissakuvahaasteen innoittamana: Empun ulkoilutarinoita. Ulkona oli pienen kissan mielestä alkuun Erittäin Omituista ja Pelottavaa. Pienellä siedätyshoidolla (kärsivällisellä ovensuussa istumisella ja lahjonnalla) arkajalasta tuli kuitenkin varsinainen metsäläinen.














Terhakkaana matkalla kohti katettua salaattipöytää...














Puihin kiipeily oli erityisen hauskaa (myös tiilistä talon nurkkaa tuli kokeiltua). Kun mamman valvova silmä sitten kiinnittyi turhan pitkäksi aikaa johonkin mielenkiintoiseen kasvikunnan edustajaan, päätti Emilia ottaa vähän lisää korkeutta.

Alaspäin peruuttelu oli jokseenkin vaivalloisen näköistä, mutta olisi sujunut hienosti ilman taluttimen narun tarttumista oksanhankaan. Kissa tuli niin alas kuin pääsi, mutta ote lipesi ja rassukka jäi hetkeksi roikkumaan taluttimen varassa. Onneksi siinä vaiheessa oltiin jo niin alhaalla, että kokorajoitteinen omistaja ylsi nappaamaan kissan turvaan, mutta taluttimen pyydystämiseen puusta tarvittiin isä sekä vanha suksi.

3 kommenttia:

Vynne kirjoitti...

Hiton ärsyttävää kun esikatseluikkunan asettelu ei ole sama kuin varsinaisen sivun - kuvat ja tekstinpätkät seikkailee miten sattuu. Koettakaa kestää.

Maija kirjoitti...

Hianot buutsit on.

Suolaaja kirjoitti...

Onpa hienot saappaat. Olen itsekin mielinyt vihreitä saappaita tai jotain nilkkurikenkuleita koko talven... Nyt keväällä haluaisin niitä vielä enemmän. Ja nyt kun näin nuo sun ihkulit niin voi että.
Muutenkin sulla on ihana viherblogi. :)